WebPixels wijzigt naam

Home » Nieuws » WebPixels wijzigt naam

Bij WebPixels zetten wij ons al meer dan 10 jaar in Nederland in om informatie te digitaliseren. Zo digitaliseren wij winkels met behulp van eComplete, product- en artikelinformatie met Parts-PIM, bedrijfsinformatie met Microsoft Cloudservices en maken wij digitale reclame voor uw winkel met Beeldkanaal.

GO4DIGITAL

Digitaliseren daar zijn wij een kei in, en daarom is het tijd voor een passende naam. Vanaf 1 maart 2022 veranderen wij onze naam daarom in Go4Digital. Een naam die staat voor wat wij doen, uw informatie digitaliseren! U zal de nieuwe naam deze maand steeds meer in onze communicatie tegenkomen.

Onder de nieuwe naam Go4Digital blijven wij onze producten en diensten verbeteren maar zullen wij op termijn ook nieuwe producten ter ondersteuning van het digitaliseren van informatie ontwikkelen. Zo wordt er momenteel hard gewerkt aan een nieuwe versie voor ons Product Informatie Managementsysteem en Beeldkanaal.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Go4Digital? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!