Microsoft 365 Staat als een Huis: PH Makelaardij

Home » Nieuws » Microsoft 365 Staat als een Huis: PH Makelaardij

Ook om bedrijfsinformatie te digitaliseren bent u bij Go4Digital aan het juiste adres. Zo zijn wij de afgelopen periode druk bezig geweest met de Microsoft 365 migratie voor PH Makelaardij.

Over PH makelaardij

Voor een perfecte presentatie, je huis laten stralen op internet en een vriendelijk en goed bereikbaar aanspreekpunt voor jezelf en kijkers dan is PH Makelaardij de beste keuze. Bij PH Makelaardij krijg je een fullservice dienstverlening en bieden zij de meeste complete marketingstrategie binnen de Hoeksche Waard.

Microsoft 365

Bij PH makelaardij hebben wij gekozen voor een Microsoft 365 oplossing waarbij alle bedrijfsinformatie eenvoudig te benaderen is via de cloud. Wij hebben alle informatie naar Sharepoint gemigreerd waardoor ook medewerkers eenvoudig kunnen samenwerken en toegang hebben tot de juiste bestanden.

Rob Hagen:

Wij worden altijd snel en vriendelijk geholpen. Met een stukje maatwerk om alle dossiers extern AVG proof te beheren. Hartelijk dank Go4Digital!

Naast de migratie naar Sharepoint hebben wij ook de e-mail onder de loep genomen en hebben wij de werkstations en laptops onder handen genomen door deze op te schonen en te voorzien van up-to-date software. Op deze manier kan er weer zorgeloos worden gewerkt op kantoor en brengen wij de beveiliging weer op orde.

Ondersteuning

Een vlotte ondersteuning daar geloven wij in, niets is vervelender dan niet verder kunnen met je werk. Go4Digital heeft altijd persoonlijk contact met haar klanten, zodat wij onze kennis kunnen inzetten om ze vlot en snel te helpen zodat zij verder kunnen met waar zij goed in zijn. Wij danken Rob Hagen van PH Makelaardij dan ook voor zijn vertrouwen in Go4Digital.