Go4Digital Academy

Training en kennissessies

Home » Academy

Welkom op de Academy pagina van Go4Digital. In samenwerking met TEF bieden wij u seminars aan over interessante onderwerpen die uiterst belangrijk zijn voor het digitaliseren van uw data.

Via onderstaande agenda kunt u informatie opvragen over het onderwerp en schrijft u zich eenvoudig in. De seminars worden indien corona het toelaat offline gegeven met in acht name van de regels in onze conferentiezaal. Mocht het op het moment van het seminar toch niet mogelijk zijn deze offline te organiseren dan zullen wij u tijdig voorzien van een link om deze online bij te wonen.

Voor de seminars zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf u tijdig in!

Er zijn op dit moment geen nieuwe data beschikbaar.

Door onze jaren lange ervaring ten opzichte van het opzetten van diverse automatiseringsprocessen, is het ons duidelijk geworden dat wij ons moeten inzetten u als klant te helpen deze processen te leren kennen, begrijpen en hoe deze dienen te worden benaderd. Wat zijn de beperkingen, wat zijn de voordelen. Al met al heel veel zaken die ons dagelijks duidelijk hebben gemaakt dat we deze kennis met u moeten delen zodat u als klant alle rendement uit de automatiseringsprocessen kunt halen.

Hier naast kunt u zicht direct aanmelden voor de diverse trainingen en kennissessies.

Jeroen Verhoeven

Algemeen directeur