Microsoft 365 Bedrijfsinformatie

Het juist digitaliseren van uw bedrijfsinformatie is enorm belangrijk. De druk om privacygevoelige informatie op een juiste manier op te slaan wordt steeds belangrijker. Wie binnen uw bedrijf heeft toegang tot gevoelige informatie en wie niet? Wat doet u in het geval van een data lek?

Bij Go4Digital bent u voor deze vraagstukken aan het juiste adres. Als Microsoft Cloud Solutions provider hebben wij een jarenlange ervaring in het digitaliseren van gevoelige bedrijfsinformatie en deze veilig te bewaren in de Microsoft cloud. Met Microsoft 365 zet Microsoft een volgende stap in het werken in de cloud en geeft u alle handgrepen om uw belangrijkste data veilig op te slaan.

AVG en privacy

De Microsoft Cloud omgeving voorziet in alle gereedschappen om volgens de AVG wetgeving te kunnen werken. Zo helpt het AVG-dashboard u inzicht te geven in welke informatie er binnen en buiten uw organisatie wordt gedeeld en kunnen wij eenvoudig regels maken voor het delen van gevoelige informatie. Zo kunnen documenten die via e-mail naar contactpersonen buiten uw organisatie worden verzonden, eerst worden gescand op gevoelige informatie en hierop worden geblokkeerd of vrijgegeven. Dit is maar een greep uit de mogelijkheden.

Minder spam en phishing e-mails

Met Microsoft Exchange Online (onderdeel het Microsoft 365 abonnement) zet u een krachtige mailoplossing in die al aan de poort phishing en spam e-mail filtert en in quarantaine zet. Zo verkleint u het risico dat uw medewerkers op malafide links klikken aanzienlijk. Ook voor uitgaande mail worden beveiligingen geplaatst zodat uw e-mailadressen niet kunnen worden nagebootst door criminelen (Spoofing).

Samenwerken

Met Microsoft Sharepoint en Microsoft Teams zetten wij krachtige software in om uw medewerkers effectiever samen te laten werken. Doordat men gezamenlijk in documenten kan werken, er teams voor projecten kunnen worden opgezet en men letterlijk met een druk op de knop een vergadering kan starten zal de productiviteit van uw organisatie stijgen. Het daarbij komende voordeel is dat alle informatie altijd op een plaats wordt opgeslagen die gemakkelijk te vinden is bij het juiste project.

Vertrouwen

Door boven op de Microsoft 365 omgeving te werken met extra e-mailbeveiliging, back-up oplossingen en certificaten kunnen uw klanten erop vertrouwen dat uw communicatie veilig is en dat privacygevoelige informatie bij u in goede handen is. Bij Go4Digital begeleiden wij u vanaf het advies, tijdens de implementatie en na oplevering omdat de wet- en regelgeving constant veranderd.

OOK UW BEDRIJFSLINFORMATIE VEILIG IN DE CLOUD?

Neem dan nu contact met ons op voor een afspraak!

Wij nemen dan de tijd om uw situatie door te nemen zodat wij een advies op maat kunnen uitbrengen