Beeldkanaal narrowcasting

Met Beeldkanaal narrowcasting software biedt Go4Digital u de beste oplossing voor het presenteren van uw informatie aan uw klanten. Narrowcasting is de tegenhanger van broadcasting, waarin in een klein gebied (bijvoorbeeld winkel, receptie of wachtkamer) via beelden informatie aan bezoekers, klanten of geïnteresseerden kan tonen.

Beeldkanaal in de praktijk

Zet beeldkanaal in voor uw winkel en laat uw klanten tijdens het wachten uw aanbiedingen zien. Voor vakantieparken om parkinformatie of het horeca menu te tonen aan uw gasten, voor wachtkamers of recepties om uw afspraken te tonen of in het geval van bijvoorbeeld een dokters- of tandartspraktijk relevante informatie over gezondheid en regelgeving weer te geven.

Informatiekanalen

Standaard biedt Beeldkanaal de mogelijkheid om informatiekanalen weer te geven. Denk hier bijvoorbeeld aan een nieuws feed van nu.nl, of het weergeven van de weersverwachting. Deze kanalen zijn volledig naar uw wens in te richten per categorie en u heeft zelf de mogelijkheid de uitstraling te bepalen.

Huisstijl

De beeldkanaal software wordt volledig naar uw wens vormgegeven. Dit doen wij in uw huisstijl als u deze heeft. Als er geen huisstijl is dan zullen wij samen in overleg het ontwerp maken. Zo kunt u ervan uitgaan dat u de uitstraling krijgt die u uw klanten wilt tonen!

BENIEUWD HOE U UW KLANTEN EFFECTIEF VAN BEELDINFORMATIE KUNT VOORZIEN?

Plan nu een adviesgesprek in!