Automatiseren

In een digitale wereld waarin informatie een steeds grotere rol speelt is het dan ook belangrijk dat uw informatie snel en compleet op de juiste plek beland. Prijzen wijzigen aan de lopende band, regels veranderen en tijd is een kritieke factor om een deal te kunnen sluiten. Wij vinden dat u uw informatie gemakkelijk vanaf overal in de wereld moet kunnen aanbieden.

Software

Het aantal softwareoplossingen voor de zakelijke markt groeit als kool. Software voor projectplanning, boekhoudpakketten, webshops, magazijnmanagement, marktplaatsen, betaaloplossingen etc. worden dagelijks nieuw gelanceerd. Wellicht heeft u al diverse softwareoplossingen aangeschaft? Door uw software te voorzien van de juiste koppelingen kunnen wij processen voor u automatiseren, via standaarden, om uniform uw informatie te delen met de wereld.

Maatwerk

Bij Go4Digital maken wij maatwerk koppelingen tussen software, tussen verzender en ontvanger en tussen bedrijven. Met deze zogenaamde API-koppelingen kan informatie sneller, veiliger en met minder fouten worden uitgewisseld. Uw producten zijn op deze manier eenvoudig op diverse marktplaatsen te beheren, uw diensten zijn bekend bij uw afnemers. Wijzigingen stuurt u met een druk op de knop zorgeloos door de wereld in.

Ervaring

Go4Digital is partner van Exact, Unit4 en Microsoft. Voor onze partners maken wij al jaren API-koppelingen op maat. Zo bieden wij voor onze eigen softwareoplossingen ook standaard koppelingen aan met deze partners. Maar ervaring krijg je niet zomaar, en zo zorgen wij ervoor dat alvorens wij ergens aan beginnen er een gedegen onderzoek is gedaan. Ook zetten wij geregeld hulp in van onze partners bij het realiseren van een koppeling zodat we tot het gewenste resultaat komen.

HEEFT U EEN KOPPELINGSUITDAGING?

Wij zijn altijd bereikbaar voor advies op maat!