Over ons

Home » Over ons

Wij zijn Go4Digital (onderdeel van WebPixels BV) leveren en ontwikkelen al meer dan 13 jaar diverse betrouwbare, gebruiksvriendelijke en slimme online (web-based) toepassingen voor diverse sectoren. WebPixels is opgericht in juli 2009 door Bas Meuwsen. Het doel van het nieuwe bedrijf is weboplossingen creëren voor met name het MKB en diverse non-profit organisaties.

Samen met studenten van de TU-Delft is in dat jaar het narrowcasting systeem Beeldkanaal ontwikkeld. Een systeem waarmee bedrijven en organisaties hun eigen Tv-programma voor in de winkel, wachtruimte enz. eenvoudig zelf konden beheren.  Verder is er toen hard gewerkt aan een eigen CMS-systeem onder de naam Compleet:CMS. Hiermee konden bedrijven en organisaties hun eigen eenvoudig hun eigen website en/of webshop beheren. Compleet:CMS is ondertussen doorontwikkeld naar het eComplete zakelijke webwinkel thema.

Vanaf 2014 is gestart met de ontwikkeling van een PIM-systeem. Doel was/is om bedrijven een centrale plek te geven waar zij product-data kunnen digitaliseren en beheren. Vanaf de PIM kan eenvoudig de data worden doorgezet naar een groot aantal aan ERP programma’s, Datapools, webshops enz.

Vanwege de spectaculaire groei aan klanten is vanaf 2018 Jeroen Verhoeven toegetreden tot WebPixels. Vervolgens is begin 2019 WebPixels van eenmansbedrijf omgezet naar een besloten vennootschap rechtsvorm, met Jeroen Verhoeven als algemeen directeur, Bas Meuwsen als technisch directeur en Alberto Ruitenberg als de IT-beheerder voor alle cloud- en hostingservers.

2019 was ook het moment om WebPixels BV officieel partner te maken van o.a. het 2BA, Ketenstandaard, Exact, Unit4, Microsoft, LeadInfo enz.  Waardoor we datastromen en externe integraties nog beter konden afstemmen met onze softwarepakketten.

Begin 2022 betrokken wij ons nieuwe kantoor in Oud-Beijerland. Binnen dit complex hebben wij de mogelijkheid om een nieuw onderdeel ‘de Academy’ op te starten. Vanaf maart 2022 reserveren wij 1 dag in de week voor diverse cursussen en kennissessies. Vanaf 1 maart 2022 opereren wij verder onder de nieuwe naam Go4Digital, deze naam past beter bij waar wij als bedrijf voor staan.

Samenwerken met Go4Digital betekent samenwerken met professionals die toegewijd zijn aan het verzorgen van oplossingen!

Uitzonderlijk!

In Nederland zijn we gespecialiseerd in het beheersen van het water. Vooral nu we steeds meer te maken krijgen met de effecten van klimaatveranderingen, dienen we ons als LageLand verder te ontwikkelen om ons hoofd boven water te houden. En dat zal ons ook lukken want dat hebben wij al eeuwen lang bewezen.

Zo is het ook met de digitale golven. Ze worden steeds heftiger, hoger en soms zelfs onvoorspelbaar. Net als de dijkbouwers, bouwen wij digitale dammen om deze digitale golven te beheersen net als het water. Iedere dag zullen wij ons verbeteren, verder ontwikkelen en ontdekken. Al heel veel jaren varen wij niet met de stromen mee maar zorgen we er voor dat ze zijn te beheersen en te gebruiken, dat maakt ons zo uitzonderlijk.

Bas Meuwsen

Technisch directeur

Tijd voor een bezoekje?

U vindt ons aan de Langeweg 11 in Oud-Beijerland in het bedrijfskantoor van Schep op de tweede etage. Ruime gratis parkeergelegenheid inclusief diverse oplaadstations voor uw e-car.